Draga criza, eu imi doresc de la tine…

– Falimentarea BRD-ului (inca nu v-am uitat)

– Scumpirea CD-urilor cu manele, ieftinirea castilor de telefon (pentru aia care inca-si permit melodiile pe telefon)

– Falimentul tuturor firmelor de pantofi avand ca proprietari cetateni italieni. Sa nu mai lucreze femeile alea acolo ca sclave, le e mai bine acasa.

– Odata cu falimentarea mai multor tabloide, mai multi bani din publicitate pe bloguri.

– Educarea copiilor inca din gradinita: Mos Craciun nu exista, criza financiara DA. (Azi nu papi pufuleti!)

– Sa vina Blegoo in Romania.

– Sa prind tupeu sa bag Ferrari-ul in priza…

Voi ce va doriti de la criza? Zoso isi doreste…

11 thoughts on “Draga criza, eu imi doresc de la tine…”

  1. ´Odata cu falimentarea mai multor tabloide, mai multi bani din publicitate pe bloguri.´ — NU cred ca cei care au ca target publicul tabloidelor se vor indrepta catre bloguri ptr. ca cu siguranta cititori tabloidelor nu isi vor indrepta privirea asupra blogurilor

  2. Si eu as vrea :
    -marirea salariilor bugetarilor cu 50 %
    -si a pensiilor cu 100 %
    Ca doar asa s-ar duce drequ’ tara , si o sa crape cei care lucreaza in domeniul privat , si o sa iasa in strada (daca nu o sa fie deja acolo lesinati de foame pe la colturi de strada).
    -si apoi o revolute adevarata , care se termina ca si cealalta (cu executii , doar ca de data asta “plumbuiti ar trebui sa fie vreo 500 de lipitori) .
    -iar apoi “un nou inceput” , fara securisti in posturi de conducere , si fara activisti de partid care-si insusesc afacerile .
    Iar la sfirsit , as vrea ” un presedinte si un primnistru care stiu si vor sa faca ce trebuie ” , nu simulanti ca cei dinainte si cei de acum.
    PS. imi pare bine ca am dat peste tine pe net , am inhalat mai demult ,aerul frumosului tirg a ” Oradiei Mari ” vreo 8 ani , si ma ia nostalgia , din cind in cind.
    Servus !

  3. …draga criza… ei bine daca mai aveam un strop de indoiala despre ce inseamna in realitate America… mi-am spulberat-o cu aceasta “criza”… totul e fake acolo si desi nu credeam asta, se pare ca si economia incepe sa arate a fake… e gata de noi baieti, noroc ca mai stiu de la bunicu’ (Dumnezeu sa-l odihneasca) cum se cultiva cartoful… Felicitari oradeanule, o sa te citesc… No servus no…

  4. amu nu stiu eu ce se petrece intr`o fabrica de pantofi dar iti zic ca vecina mea care in 3 ani a ajuns sefa de linie la un italian castiga mai mult decat mine…obraz fin de intelectual ce ma aflu…
    deci nu cred ca e tocmai segmentu caruia sa`i plangi de mila. si apoi piatza se regleaza. unu da, alta ia…

  5. grr, nu cred ca ai edit 🙂

    ps: eu vreau ca toti investitorii strategici axati pe vile, case, blocuri, cartiere, sa si`o ia urat de tot in bot pentru dorinta lor arzatoare de a ajuta tinerii romanasi cu locuinte ieftine.

  6. In curand vom incepe sa simtim cu adevarat efectele crizei..pot spune ca acum, inca, e floare la ureche..veti vedea atunci cand vor sosi disponibilizarile,micsorarile salariale, cresterea preturilor, a facturilor la intretinere si utilitati..In economie, totul se leaga!

  7. Draga criza,
    Imi doresc ca toti italienii sa moara ingropati in mutuo ( adik datorii) sa pice cu propriile masini in prapastiile dolomitilor…sa falimenteze bancile, sa intram in parlament ( cu kalashnikov`ul ), sa creasca salariile ..sau sa ramana la fel, dar sa se micsoreze preturile…sa am o vila cu piscina si un sclav Venezian…sa fie toate companiile aeriene ca si Lufthansa…sa nu plec in Afghanistan, sa iasa Obama presedinte, sa nu mai furam petrol de la vecini…sa exploatan hidrogenul sulfurat din Marea Neagra, sa`l vindem scump si sa ne imbogatim…Sa nu mai avem masini, ci avioane nu cu kerosen ci cu apa…sa nu mai futem natura ca ne fute ea pe noi…sa`mi cumpar planeta venus si sa iau toti blogarii cu mine acolo..sa ne aliem cu extraterestii si sa facem comert cu din nou..italieni..asa pt experimente…sa primesc un Ec120 si sa darmam toate casele senatorilor de pe coasta de azur…sa se pedepseasca ascultatul manelelor cu spanzuratul in centru` orasului, sa se interzica fabricile si mano d`opera usoara…sa ne dam seama ca visul american este un mit…si cel romanesc il traim…ar mai fii multe de spus…off…:)

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading