Scurte de miercuri

1. Am citit la Visurat ca Alex (Stari.ro) nu mai este printre noi. Terminam discutiile intr-o alta viata 😐

2. Nu pot sa ajung vineri la blogmeetu` din Arad, “santier in lucru” scrie la mine pe dantura.

3. Vreau sa scriu un articol despre oameni din presa locala pentru care port stima. Mda, am ajuns s-o spun si pe asta, sunt cativa oameni buni in presa (locala). Discutand cu cineva despre “personaje” mi s-a atras atentia ca o sa para ca e “ass kissing”. Oh well…nu mai are omu` voie sa aiba o opinie pozitiva?:)

4. Sunt total imun la tot ce e monden: staruri, vedete, intamplarile lor. Asta pentru aia care-mi trimit (degeaba) link-uri cu Mutu, Andreea Balan etc.

5. Calitatea apei de la robinet in Oradea

UPDATE: 6. “Aveți dreptate dragi polițiști să vă simțiti ofensați de reclama “Niște țărani!”. Å¢ăranul e mai eficient decât întreaga Poliție Română!” la Lilisor.

3 thoughts on “Scurte de miercuri”

  1. Blogosfera a devenit mai saraca. Rest In Peace.
    Ne aduce aminte de faptul ca si bloggerul e om, si – prin definitie – muritor.

    Referitor la viitorul tau “ass-kissing”: nu te plateste lumea sa scrii asa ceva, nu te obliga nimeni, e parerea ta si cu asta basta. Oricum, daca nu-i place cuiva, te va injura prin comentarii – e dreptul lui, asa cum e dreptul tau sa scrii ce vrei pe blogul tau. Da-i drumul.

  2. RE: Update: nu cumva taranii sunt ofensati de comparatia lor cu politistii?
    I-am vazut de multe ori: stateau ascunsi dupa niste copaci de prin Calea Aradului, dormeau in masina in loc sa patruleze, puteam sa le fur masina de sub posteriorul umflat, sau chiar sapca de pe capul gol si intunecat. (Ne)siguranta pe strazi…

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading