17 thoughts on “Viralul saptamanii”

  1. Mda… clipul e damn funny… am ras bine de tot cand l-am vazut prima data.
    Dar de unde pana unde manelist?
    Asta mie unul nu mi-a placut. E o dovada ca incepem sa etichetam lumea tot mai mult pe criterii aiurea…
    Nu ca le-as tine partea, dar e strigator la cer… si ne mai miram ca suntem batuti pe strada din senin sau mai stiu eu ce prostii…

    Sa fim seriosi…

  2. Ivan cel Groaznic: te simtit ofensat tata? pai uita-te si tu la el cum e imbracat, ce fatza are, ce are la gat si nu in ultimu rand CAT E DE PROST. normal ca e manelist, pacat ca nu i-a crapat capu. de fapt sunt sigur ca i-a crapat da la cat de gol era nici n-a simtit :))))

    MURITI MHA!

  3. Ofensat, brosEr? heh…
    As da niste linkuri pentru luat la etichetat… ca sa fie apoi puse langa original, dar ma abtin…
    Dau un exemplu totusi, doctor conferentiar inginer cu peste 30 de lucrari stiintifice, 11 distinctii europene in cercetare si dezvoltare, un super om, merge in fiecare zi la universitatea unde preda cu o Dacie… nu Logan… o 1300…
    Tu care conduci un Audi de exemplu (ca vad ca te consideri mult “deasupra” lui), si il vezi ca la semafor, intr-o dimineata rece de decembrie, ca ii moare motorul… ce faci?
    Suntem romani… il claxonezi si cand treci pe langa el si ii adresezi obisnuitul “tarane… parlitule…” si ii mai transmiti pe langa asta si ceva de dulce…

    Intrebarea e… cine e taranul in cazul asta?

    Etichetam…

  4. Tulai Doamne “ce stupid estem” nici macar nu a simtit cand s-a lovit cu busteanul.Poi de la atatea manele in cap cat sa mai suporte si neuronul ala singur pe care il avea ? Cred ca l-a zdruncinat bine cu lovitura asta . Oare va mai putea asculta manele? Sa nu ramana Doamne fereste traumatizat…Ca ce se face Florin Salam “after” ramane fara cel mai MARE fan :))

  5. Deci problema a cam deviat..la fel cum nu aceea e problema ca cineva e taran ci ca e taranos(e vb de conduita),la fel si aici e vorba nu de a fi manelist ci de a te comporta ca un manelist(ar trebui introdusa expresia de manelos).pe aceasta baza DA se poate eticheta cineva ca si comportament!Deci nu e problema ca cineva asculta manele ci ca se comporta ca un manelist.Merge in trening la discoteca(club),are lanturi care atirna greu,sare la bataie…si sa recunoastem pentru astea nu tre sa ai prea multa minte si nici scoli.M-am uitat la video cu incetinitorul si nu mi se pare ca e lovit de bita,dar voi face si eu ceva videouri trucate :)).
    ps-am vreo 2 G de manele si unele imi si plac,totusi jazz-ul e mai bun ptr mine .

  6. Ei,sunt ca si Colombo…intotdeauna uit ceva si ma intorc..apropom faza cu masinile cea cu dacia si savantul si manelistul in ceva de ultima ora…oare va-ti pus intrebarea manelistul de ce poate merge cu masina si asculta muzica la 200W?Fiindca savantii (ca si cel injurat in Dacie) au elaborat tehnologia necesara.Si oare savantul de ce merge cu o Dacie?Fiindca manelistu”(si nu din vina sa)a facut bani din comert(ca nu dind la lopata)si a cumparat bunurile de la comercianti 🙂 care nu au reintors banii la cercetatori.huuu..oare ce-o sa intelegeti din asta?

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading