Am telefon mobil RDS – digimobil

Va spuneam ieri ca RDS iese pe piata cu telefonia mobila – digimobil … si cum am onoarea sa fiu oradean(ul) …deja au venit cu telefoanele la mine (da, am primit doua). Serviciul se lanseaza pentru inceput in Oradea… probabil dupa aia in Craiova si alte localitati. E gratuit …doar sa ai abonament la telefon fix si internet prin RDS.
Ce telefon primesti? – un Huawei U120 si aici (3G, slot microSD, camera 1.3MP)

Minute gratuite in retea (vreo 500) si 50 de minute in Romtelecom, tarife imbatabile (1 cent in RDS, 2 centi in alte retele fixe si 8 centi in alte retele mobile, exceptie Cosmote care e suge si te va costa 10 centi, 8 centi pe fix in Europa si 18 centi pe mobil in Europa – tarife in Eurocenti si care nu contin TVA). Asta e oferta mea, voi puteti avea alta.

Sunt foarte entuziasmat, cica ar merge si la vreo 30KM de Oradea (asa mi s-a spus).

Aceasta nu este o insemnare platita, nu am luat mita ca “sa scriu de bine”, pur si simplu sunt entuziasmat de serviciu si destul de obiectiv sa-i laud cand fac o chestie buna – nu doar sa ma iau de ei cum v-am obisnuit.

Iupi, al treilea telefon mobil si in final un numar pe care sa-l trec pe blog (pentru ca nu au toti coclitii cu Cosmote minute “in retea” sa ma injure gratis) .

Stay tuned!

183 thoughts on “Am telefon mobil RDS – digimobil”

  1. prima data cand imi dau jos palaria pt rds.. now where’s my phone?! (fac si eu ca oradeanul, poate vin astia odata cu telefonu si la mine:D)

  2. Merg unele chestii, inca nush care e toata faza cu 3G, net inca nu pe el 😛
    Au SIM … si vor reusi mare lucru pentru simplul motiv ca e mai ieftin decat cosmote, ai mai multe minute si etc 🙂

  3. acuma am primit: al meu e cu clapeta

    are SIM

    e misto pt un tel gratis

    mp3-urile se aud misto

    per total sunt multumit

  4. nu merg inca toate chestiile 3g. se va da drumul in scurt timp. normal ca e cu sim, cum dracu sa fie altfel. e TELEFONIE MOBILA, ca si la vodafone/orange/cosmote, nu stiu ce e greu de inteles.

  5. asa-i…sa mai scumpeasca…sa nu ajunga la faliment…stii tu ce au ei de gand ? toti sunteti experti…de asta nu avem preturi si servicii bune…pentru ca atunci cand vine cineva si ofera un serviciu bun si ieftin, vine altcineva si spune: pai e prea ieftin ! nu exista prea ieftin, exista prea prost…atata timp cat e de calitate si e ieftin nu inteleg care e problema…nu o sa dea faliment din moment ce eu renunt la orange si o sa folosesc produsul lor… cand o sa vreau sa trimit un sms sau sa dau un telefon pe alta retea de unde o sa sun ? de pe rds ! si daca sun de pe rds ? ce inseamna asta ?! inseamna ca ei fac bani ! cum sa faca bani si sa dea si faliment ?

  6. eu iam sunat pe astia de la rds cika vine ei acasa la tine, cum stau eu la casa cred ca ma duc eu dupa el :> sa vedem cum ii :)va spun eu nu o sa dea faliment pentru ca ii mai ieftin decat cosmo vorba lui Siro 🙂 So Eu imi iau pentru ca am minute in Erdeesh destule 😀

  7. Domnule daca nu stiai interconectarea cu operatorii mobili costa 7.8 centi iar RDS are 8 centi tariful. Ce profit au?

    Ai idee ce inseamna interconectare ?

  8. Flavia, VoIP stii ce inseamna? Mai ales ca toate infrastructura e gata.
    Daca nu ar fi profitabil de ce s-ar obosi s-o mai faca?
    In firmele astea se fac planuri inainte de actiuni, chestie gandita de luni bune …poate un an.
    Sostacs and measurement plans 🙂

  9. Să fim serioÈ™i. Interconectarea ?!.
    Vorba lui LaurenÈ›iu, VoIP la viteză 3G, pe o infrastructură gata făcută.
    Primești totul inclus in abonamentul de net.
    Nu te interesează pe tine profitul lor. Plus RDS, nu va da faliment… cel puÈ›in în Oradea nu.
    Nu sunt fan al lor, dar momentan, în opinia mea, în Oradea oferă cele mai ieftine È™i avantajoase servicii (de net).

  10. Flavia…1 cent nu e asa putin cand ai multi abonati…plus ca banuiesc ca pentru a avea 3G de la ei trebuie sa ai si net, telefon…si poate iti mai bagi si cablu tot de la ei…asa ca isi scot ei banii din alta parta daca nu din 3G…cand faci o afacere o faci pe termen lung…amortizarea investitiei se face in ani de zile…eu stiu ca noi suntem obisnuiti sa fim storsi de bani pentru ca firmele sa isi scoata banii in primele 3 luni…insa obisnuieste-te cu ideea de ieftin…daca fac toti istetii ca tine normal ca o sa scumpeasca…a, vreti preturi mai mari ? se rezolva…

  11. Flavia, de grija profitului la RDS nu poti dormi tu ? sau de frica ca nu o sa mai ai cu cine discuta pe cartelele Cosmote ?

  12. Stati linistiti ca nu da faliment RDS-ul.Chiar si la tarifele astea scot profit(asta ca sa va dati seama de teapa care ne-o trag ceilalti operatori care au profituri de 40-50% din cifra de afaceri). Iar ca oferta e imbatabila, e mai ieftin sa suni de pe RDS pe Orange decat de pe Orange pe Orange. La fel e valabil si pt cailalti operatori.Asa ca clienti vor avea, mai ales nu tb sa platesti nimic in plus fata de abonamentul de TV sau internet. Probabil ca abia prin primavara vor avea acoperire in toate orasele din tara, dar e bine si asa. Si inca o chestie legata de numarul de abonati: nu o sa faca ei fata cererii, asa o sa fie de cautate.

  13. Bey ce prostii vorbiti! RDS se listeaza la Londra la bursa, a fost evaluata la 2,5 miliarde dolari (sau euro?), primesc din subsrieri 500 milioane de coco si voi vorbiti de faliment? Exista niste conditii sa te listezi la o bursa! Flavia: informeaza-te si dupa aia vorbeste. Profitul lor nu vine din interconectari!

  14. arata bene , l-am sunat pe un amic care lucreaza la RDS mi-a spus ca toti abonatii rds vor primii tel dinasta , 1-2 /familie … si inca nu va fi disponibil chestia cu 3g, in viitoru apropiat`

  15. Stocul este 0 in acest moment. Au fost mai putin de 2000 de telefoane. Un prieten a reusit sa faca rost de 2 azi prin pile. Sunetul este de calitate proasta.

  16. Flavia, te rog sa ne scutesti pe acest blog cu dezinformarea. Daca sambata seara am primit eu, in cursul zilei de azi au primit si alti prieteni de-ai mei, stocul nu este pe zero.
    Testele care le-am facut eu au aratat o calitate exceptionala a sunetului … la fel zic si prietenii mei.

  17. Din cauza celor ca Flavia ne merge noua asa grozav! numai pile are in cap! sunetul e excelent! pe santandrei semnalul e mai bun ca la orange si voda. totusi un driver de conexiune la vista ar fi fost bun in pachet

  18. numai modelele astea le au? poti alege dintre cele doua modele sau cum nimeresti? care-i mai bun din U120 si U528? iti dau cablu de date?

  19. sigur ca noi, cititorii tai, avem mare incredere in tine… dar ai putea sa pui pe site o poza cu tine si mobilul rds sau o poza cu mobilele rds live langa un element identificabil … un ziar sau poate ecranul monitoruli tau cu blogul deschis?

  20. pinman… nu crezi ca exista de fapt telefoanele? Sa stii ca nu e 1 aprilie.
    Telefoanele exista, am vazut un tip de telefon care se da si mi se pare ok: camera de 1.3, mp3 player, suport SD-Card…

  21. Pace tie cititorule, Tomo necredinciosule. Oferta exista chiar si pentru tine, cel ce nu crezi. Nu mai pune omu sa-si consume bitii pe chestii slabe ca poza cu telefonul langa el, ca nu e valutist si nici manelist 🙂 (sau…) Abia astept si eu sa vad telefonul la mine in mana.

  22. parerea mea ca e cel mai tare pe piata la ora actuala.ii rupe pe toti si foarte bine si face.abia astept sa vina cu telefoanele.sa o tine tot asa ca macar ii falimenteaza pe restu!!!!!!!!!!!!!

  23. Singurul motiv pentru care nu am pus poze proprii cu mobilele e ca mi-s varza acumulatorii si chiar nu mai merita sa-i incarc pana nu-mi iau altii.
    Crede-ma pe cuvant ca exista, asta nu e un ziar ca sa-mi mint cititorii 🙂
    Sau suna-ma direct pe 0770103814 si iti voi raspunde 🙂

  24. Întrebare pentru cei care ați primit deja telefoanele: puteți negocia cu agentul care vine să le aducă ce model să vă dea? Eventual un telefon de un tip și celălalt de alt tip?

  25. Cateva lamuriri, avand in vedere ca am ceva inside informations:

    – serviciul de date nu va fi disponibil prea curand, ci dupa o perioada in care reteaua se va dovedi stabila pe voce
    – echipamentele folosite (pentru Flavia: centralele) sunt Nokia si sunt cotate in acest moment ca cele mai bune de pe piata.
    – este moka avand in vedere ca este un start-up. Nici RDS.Tel nu avea prea multe sanse de castig, dar se pare ca ruleaza ceva minute.
    – inca se lucreaza deci este normal sa se auda prost, sa fie intreruperi etc.

  26. Flavia e o dezinformatoare prin natura sa..
    Realitatea e ca a fost un stoc de 7000 de telefoane care s-au terminat in 3 zile de la lansare. Imediat ce apare stocul nou se reincepe activitatea cu agentii.
    Sunetul pana acum a fost foarte bun, dar pentru flavia sau prietenul ei care o informeaza (pentru ca ea de fapt nu a incercat serviciul inca..) o fi de calitate proasta. Oi fi avand eu urechea proasta si ei 2 prea buna, o fi abonamentul meu binecuvantat ca si restul serviciilor de la ei si doar flavia are probleme – nu stiu. Eu m-am auzit perfect pana acum, si am vorbit cam 2 ore in total, din mai multe zone ale Oradiei.

  27. imi poate spune cineva date referitoare la acoperire…pana unde are semnal…ii adv ca are 30 de km raza in jurul orasului

  28. deci , as vrea sa stiu ca cei care au primit telefoanele mobile de la rds , unde locuiesc (in oradea).eu locuiesc tot in oradea(piata 1 decembrie) si inca nu am primit telefon…….oare vin si pe la noi??

  29. am primit si eu un singur telefon desi am si internet si telefon si cablu tv. mior dat un u120 la care nu mere bluetooth-ul. voua va merge??

  30. am primit si eu, e super… dar am vrut sa transfer niste poze de pe el pe PC si nu gasesc nicaieri online drivere. Nu am primit cd, iar pt cablu folosesc ceva ce-am avut de la o camera. Cand conectez imi spune de “data interface”. Am incercat cu diverse de pe web fara succes. Daca m-ar putea ajuta cineva…

  31. io am primit un huawei u120 azy.. nush c sa zic… nu are nik p el.. ii gol… da cand am incercat prin bluetooth d la telu meu no mers.. nush cum sa pun dp comp cva p el… cam sec…

  32. Am primit 2 x U 120. Fără cablu, dar aveam de la Motorola. Se găsește cam în orice magazin de calculatoare (Mini-USB) și costă vreo 5 lei.

    Noroc!

  33. Si eu tot u120 am. Ce pot sa zic… de abia astept sa dea drumu la net jepcarii astia. GG RDS, suntem romani si ne place cand ne dati lucruri gratis ! :]]
    Astept reclamele erdeesh in varianta Huawei :]]]]]

  34. Multe, foarte multe probleme aveti, mai ales cei carora li so dat telefoanele GRATIS! Nu va convine ce ati primit, cumparati-va voi alt telefon cu suport 3G si folositi cartelele. Ori cum or fi astea de la RDS nici macar bunul simt de a prelungi contractele pe care le aveti cu cel putin 1 an de zile, din moment ce va dau pana la doua telefoane GRATIS si la felul in care vi-l dau adica GRATIS pt a putea vorbii cu cine dracu vreti si unde dracu vreti la tarifele care sunt si minutele pe care le aveti GRATIS la banii pe care ii dati! Ce atata plans si atata nemultumire pe voi! Nu are aia nu se vede aia nu nu nu si iar nu … patetici GRATIS ce sunteti! [asta doar pt cei care cauta calu de dar la dinti] restul sunteti de treaba, Flavia, are y0u virgin? ;;) :*:X

  35. E super oferta pentru apelurile de voce, aici la Oradea. La Firenze nu a vazut neam de neamul italienilor asa ceva.
    Cred ca o sa ma transfer la FC Oradea sa pot profita si eu de ea.
    Asteptati-ma la gara ca vin in curand sa prind si eu Huawei-ul si promit ca fac si o sesiune de autografe.

  36. Flavia – daca nu stii tarifele impuse de ANRC pentru interconectari numai deschide gura ca ar putea intra niste muste care inaint de asta au fost la plimbare (stii tu la ce trag mustele)

    Daca ofera calitate buna la un pret ok (vorbim de servicii) e ok …

  37. am primit si eu un digimobil u120, am luat un cablu de date pe port usb/mini sub (se potriveste )am dat jos si pc assistant(de pe voda)da nu am reusit sa incarc nimic in el .ma puteti ajuta?pls! cei care au reusit. mersi

  38. bai am primit si io tel huawei u120 si nu mere bluetooth-ul la tel cred ca is numa vb. m-am uitat pe site-ul lor (huawei) si la tel bluetooth ii optional.
    adica nu are?

  39. am primit si eu modelul U120 si nu merge bluetooth ..is curios daca la cineva care are acest model ii merge… astept raspunsuri …ms sal 🙂

  40. Ciao toti,
    ieri am primit shi eu un U120, nici la mine nu fuctioneaza bluetooth-ul. Azi am sa ma distrez un pic cu usb-ul, am sa incerc sa incarc ceva pe tel., daca reusesc am sa va dau detalii. In rest sunt multumit de RDS, n-am bai cu telefonul asta, e pe gratis, bine ca l-o dat shi pe asta. Am abonament de 15$ asha ca pot vorbi cat incape :)O informatie: cartele sim nu fuctioneaza cu alt telefon shi nici telefonul cu o alta cartela sim. Sal

  41. Ciao toti,
    dupa cum am promis… revin cu stiri bune 🙂 am gasit toate cele pt. U120. Cine are camera digitala cu micro USB shi are shi cablu la ea are noroc, pt. ca cablul este compatibil shi cu telefonul. Prin cablul USB se shi incarca acumulatorul telefonului cat timp este conectat la PC. Un singur lucru trebuie sa aveti instalat: BitTorrent sau uTorrent! Aici avetzi link-ul pt. download: http://www.mininova.org/tor/964886 numai asha putetzi sa conectatzi telefonul la PC. Are readme shi in limba romana. File-ul este OK l-am scanat (Nod32 THE BEST!!!), functzioneaza, este instalat la mine pe calc, are multe chestii faine. 60.16 MB a venit jos cat ai clipi cu 4.6 MBps!!!!!! de la doi din retzeaua RDS. Super!!! Sper ca am fost de folos…, sa avetzi shi voi noroc!
    Ciao everybody

  42. Ciao toti,
    cu placere, ma bucur ca am putut sa ajut cu ceva. Btw venind acum spre casa, am trecut prin Biharia unde nu am avut inca semnal RDS, doar la 7-8 Km de Oradea. Nu shtiu inca prin alte intrari in orash cum sta treaba.

  43. @Arkan: Nu mai sunt seeders pt torrentu cu driver+soft pt Huawei U120. Poti sa uploadezi undeva .rar-u ala cand ai timp si sa dai un link?

    Mersi!

  44. Ciao toti,
    @N3o: interesant, chiar acum am incercat shi a mers torrentul, toti seeder-si sunt din reteaua RDS. Dar nu-i bai daca se poate gasi pe mai multe linkuri. Oricum mersi!
    Ciao

  45. Si eu am avut torrentul cateva zile si nu a gasit seeds. N3o_o, mersi de uploadul pe mediafire.

    Am primit si eu in Timisoara telefonul acum 2 zile. Poate ma voi duce in marginile orasului in zilele viitoare sa vad cum e semnalul:)

  46. @dan: si eu tot din TM sunt si am primit un U120 sambata seara. Pana acum nu sunt super incantat de el. Semnal este in oras nu ma plang, calitatea sunetului e foarte buna dar telefonul m-a dezamagit putin (acu sa nu sariti cu replica: „ce ai vrea de moka”): bluetoothu nu merge si bateria tine foarte putin (max 2 zile in conditii de utilizare normale, fara ascultat muzica samd). Inteleg ca opereaza pe WCDMA si de aia consuma asa repede bateria dar totusi…

    O intrebare: ati reusit careva sa conectati U120 la PC prin cablu miniUSB si puteti transfera fisiere?

  47. Sunt mandru ca sunt… Oradean 🙂
    Mie imi place RDS.mobil
    Trebuie inteles ca este in faza de testare – cu toate neplacerile.

    Pretul cum va fi? Nu stiu. Am vb cu un prieten din RDS, inca nu au oferta comerciala finalizata – de aceea firmele inca nu primesc mobil…

    Mersi pt PC Assistant. Cautam mult …
    Am reusit sa sincronizez contactele, sa fac up&download la poze, filme, sa trimit SMS.
    Ce nu am reusit – sa initiez convorbire de pe PC (din Outlook).
    Apare Mobile Adapter – 3G Modem. Query Modem da rezultate satisfacatoare. La Dialing Rules am selectat Romania, celelalte optiuni am lasat goale (are cineva idei ce si cum ar mai trebui setat?)

  48. Poti sa-l lasi cat vrei :]] Tot vreo 2 zile te va tine bateria… daca esti rezervat in privinta folosirii :]]]]]]

    Apropo, cum verifici cata memorie are mobilul ? Si cum dezactivezi functia 3G (poate asa va tine mai mult bateria) ?

  49. GG RDS ….. Dar io vreau ceva mp3 pe tell sii nu am primit cablu de data…. este sii BlooTH pe ell dar pl mea ca nu este activat la nici una din retea….. sii io acuma cum pot sa fac rost de mp3-uri ….. daca avetii ceva ide: DmX_GG_DmX

  50. Cum scria cineva mai sus, se incarca si atunci cand e conectat la Pc, prin Usb-miniUsb. Aceasta incarcare este mai stabila decat cea prin Incarcatorrapid (inclus in pachet). Eu nici nu am scos acel incarcator. Dureaza mai mult sa se incarce, dar si tine mai mult. L-am primit de putin timp si ma tot plimb prin meniu, insemnand ca am consum…plus mai si vorbesc :D. Locuiesc la capatul Rogerius si merge bine. Tine mai mult de 3 zile. Va recomand sa incarcati prin cablul de date Usb-miniUsb de la Pc.
    Apropo… Mersi de software :). Cel de la modelul Vodafone 715 nu recunoaste. 🙂
    De capacitate card memorie nu stie nimeni cat poate…nu mai stiu pe ce site am citit dar parca scrie de 2Gb(microSD).
    Am intrebat pe agenti daca se pot asocia nu 1 cartela SIM ci 2-3 cu minutele de abonament, dar inca nu se comercializeaza SIM-uri separat. Cei care au primit 1 bucata (si eu 🙂 ) o sa primeasca si al doilea, inca nu se stie cand. Ca sunt multi pe Rds 😀 si or sa mai fie…la asa preturi :P. Iar e CEVA treaba ca au pornit direct in retea 3G, nu cea simpla de gsm :D.
    Bravo!

  51. Da, a ajuns si la noi in iasi digimobilul…azi a venit una si mi-a facut contract…ce m-a mirat insa a fost faptul ca eu inca nu am telefonie fixa la RDS, desi le-am tot behait la telefon ca vreau de 1 an jumate. nu am decit internet la ei. si acum digimobil. inca mai astept sa imi puna telefonul fix…Oricum, multumiri celor de la RDS.

  52. mi-ati putea spune si mie va rog cum sa inregistrez soft`ul pe kre l-am luat cu torrentul?nu pot sa copiez muzica in telefon pt ca imi scrie ca trebuie sa inregistrez software..cum as putea sa il inregistrez?pot copia din telefon in pc dar invers nu..multumesc anticipat..

  53. Am primit si eu telefonul. E dragut, imi place.

    Singura problema cu el e ca… nu pot uploada muzica si nu stiu ce sa fac.

    Am instalat softul si imi cere un cod de 12 sau 16 caractere. Am cautat in manual si pe ambalaj si nu am gasit nimic..

    Voi cum reusiti sa puneti pe el muzica si alte cele..?

  54. Si eu sunt client RDS si odata ce ma vad cu telefonul in mana arunc vodafone-ul de pe bloc. Spre deosebire de obositii de greci (aia cu cizmote) rds nu falimenteaza vreo telefonie fixa ca sa investeasca in una mobila. Nu au altii minute sa ma sune? nici o problema ii sun eu. Sa vad si io kre idiot imi mai critica reteaua favorita.

  55. Spuneti-mi si mie va rog, se poate debloca tel Huawei U120? Daca merg la service? Pot sa bag o cartela de vodafone de ex? ms mult

  56. si care e faza k blututh aptional? k mie nu mi se conecteaza la nici un fel de telefon, la nici o retea, dar am inteles k din ianuarie va merge si 3G si netul si blootuth

  57. Super tare, ei folosesc telefonie VOiP si datorita faptului ca au reteaua de internet dirijeaza si traficul de telefonie fixa si mobila tot prin aceasta retea, de aia nu ii costa foarte mult si tarifele in RDS sunt mici. Lasa ca asta e companie romaneasca si mai bine stau la RDS decat la hotii de vodafone, orange sau cosmote. Enjoy it.

  58. oricat de slabutz ar fi telefonul oferit gratis de RDS, tot este cu mult mai bun decat Z130 care mai e si pe bani, oferit de ZAPP

  59. Ma scuzati ca ma bag aiurea dar si eu am RDS.Tel de la compania mai sus mentionata…si cu toata digitalizarea lor se aude foarte prost (zgomote de fundal; intreruperi…etc.) sper ca va dati seama ca 3G-ul nu e un cablu UTP care va intra in casa …are niste limitari drastice de resurse. Daca ei dau telefon mobil si au si tarifele astea…eu nu ii vad bine pentru ca or sa aiba o retea de rahat care o sa fie 25 din 24 ocupata, care o sa pice des. asa cum sunt ei “coclitii aia de cosmote” tot au ajuns la un balans intre utilizatori. Nici un upgrade de retea nu o sa tina un numar asa mare de utilizatori pentru ca e totusi telefonie mobila in care utilizatorii se misca si blocheaza sloturi pe antene. Ei nu s-au descurcat bine nici la fix cand stiau clar ce utilizatori au. Eu zic ca e o chestie de imagine…ramane ca ei sa ma contrazica si in maxim un an toti utilizatori de fix sa aiba DIGIMOBIL…si in plus sa functioneze (ca in momentul de fata fixul meu de la ei se aude mai prost ca romtelefomul din 1990).

  60. Nb toti ziceti ca da rds faliment deci va zic eu de ce nu prea o sa dea faliment e logic are preturi mici da telefoane GRATUIT chiar daca ai abonament 0 si vreau eu sa vad un om care no sa sune de pe el … ca doara nu e cu cartela sa auda creditul insuficient pentru directia apelata … eventual o sa auda serviciu temporar suspendat pentru neplata … da na mie imi place telefonu primit si rds o sa ia multi clienti de la orange si cosmote mai ales de la VODAFONE ca aia nu au minute gratuite in retea au doar seara … cea ce mie nu imi comvine in rds am 500 minute si o sa vedeti nu se vor oprii aici … o sa puna 1000 doara nu raman mai jos de romtelecom ca or ajuns sa ofere nelimitat in retea dupa 6 seara cea ce o sa vedeti va oferi si rds ca doara nu is ei mai jos de o alta companie e vb de fata firmei …

  61. Care este cel mai bun echipament de retea mobila (nu mobile) este destul de relativa. Alti provideri in Romania au renuntat sau renunta la Nokia Siemens din diferite motive.
    Pot sa va spun ca atat VODA cat si Orange au echipamente Huawei.

    Tarifele de acum sunt facute pentru a intra puternic pe piata. Incarcati sa va aduceti aminte strategia Cosmote de cand s-a relansat.

    Istoria se va repeta. Reteaua va fi sufocata si va da multe rateuri, se va ameliora situatia cand vor pleca oamenii nemultumiti si dupa ce se va investi in cresterea capacitatii.

    Falimentul nu o sa apara prea curand, pentru ca este o strategie pe termen lung. Accepta pierderile pentru primii cativa ani pentru a castiga mai tarziu. Acum important este sa castige consumatori si sa aiba pierderi cat mai mici.

  62. deci noul serviciu e super ok ! toti ce-i care nu-s multumiti sa-si dea foc. nu numa ca primesti ceva pe gratis, inca le mai umbla si gura …pai daca nu va convine un serviciu gratis, poate pana at n-ai avut tel cu mp3 si primesti unu gratis,si nu-ti convine … pai mai oameni bun, unora nu le convine ca platim prea multe taxe, acuma altora nu le convine ceva gratis …uite asa se duce romania p pula !.

  63. Unde mai pui ca modelul fara clapeta de la RDS este unul si alelasi cu VODAFONE 715( vezi situ vodafone) unde la abonamnt ti-l vand jegosii de la voda cu minim 44 euro.

    Eu l-am cumparat anu trecut cu 120$ si sunt f multumit de el. De asta de la rds o sa fiu si mai multumit(ca e mocca).

    Bineinteles ca poti sa fii si nemultumit daca esti un copil obosit care vrea cablu de date blutooth , etc pt ca nu pote sa sa isi bage manele ca sa le asculte in autobuz(asta in timp ce moare de foame ca de … are rate la un telefon cu cablu de date)

    Bravo RDS … Promit ca dupa ce imi ajunge si mie telefonul imi schimb vechile numere de la vodafone de pe abonament pe cartele(pt o perioada) si dupa aia le inchid de tot.

  64. RDS-ul, boss-ul ei mai bine zis s-a imprumutat de 500 milioane euro(nu sunt zvonuri),daca merg pe variant 1,2 tel si gata(de familie…….VOR PIERDE….multi bani din cei imprumutati……..NU le port de grija!!!) .
    ARGUMENTE:
    1.FRICA DE PUBLICITATE—-de ce nu anunta oficial(scrie noi uni despre pataniile altora,aici si in alte parti…..ca au TV,INTERNET,TEL FIX…..noi cica suntem informati si parerea noastra conteaza????)
    2. 1,2 Tel si gata…cam putin (ex: familii numeroase…pe ce criterii le imparti ?)
    3. Vor sa scoata de pe piata pe cineva,asta nu e promovare cu tineret care te suna din senin…nu stiu sa dea amanunte…nu imi explica de ce nu are tel. in cutie cablu de date,CD cu soft….asa suna INCEPATOR RAU ,nu de peste 10 ani pe piata.
    4. U 120 : imi dau casti la el da cu citirea cardului sa ma descurc…,reportofon nu merge
    5 MAREA CAMPANIE IN SOAPTA PE LA USILE OAMENILOR……BAI BOGATILOR DE LA RDS&RCS NU AVETI 1001 DE ADRESE PE NET….ETC.

    MA GANDESC CA VETI FACE(cazul meu Craiova) TOT ORASU O FIBRA OPTICA,SI ATI FACUT C….UL PRAF (TEL FIX MORT DE FIECARE DATA CAND SE I-A LUMINA,TIMPI LA DEPANARI CU ORELE,RELATI CU CLIENTII NUMAI CIUDATI…. )

    Eu unu sunt satul de voi si asa ca ma voi reabona la ROMTELECOM,macar astia dau calculatoare, functionale !

  65. de ce are decat o singura melodie??? cum fac sa mai adaug melodii pe el??? are bluethoot ceva????? MP3 mai pot adauga??? stie cineva?? raspundeti-mi si mie pls!!!

  66. Ieri l-am primit si eu. Per total, sunt multumit de el. Nu e cine stie ce, dar atata timp cat e mokka si are tarife asa mici, e superb!

    Calitatea sunetului la MP3-uri, e ridicata (cel putin la casti, si depinde pe cati kbps luneca acel MP3.) Camera foto/video, eh, acceptabila. Imi place ca merge pana la rezolutii de 1280×1024, altfel ar fi fost praf.

    Am auzit niste chestii ciudate, cum ca, ar avea 256 mb memorie interna, probabil ca si aia au blocat muistii de la RDS, asa cum e blocat si 3G, asa cum sunt blocate si SMS-urile in Vodafone/Cosmote (cel putin, deocamdata). Bluetooth-ul, nefunctional, probleme cu acel PC Assistant, dar totul se rezolva cu un MobTime Cellphone Manager. 😀

    Cea mai mare nemultumire a mea, este nesuportarea fisierelor JAVA, desi, telefonul este capabil. Sper la un software update curand.

    Numai bine.

  67. puteti transfera fisiere si prin card microSD… eu aveam asa ceva la un alt tel si a mers transferul smooth 😉 … nu sunt scumpe cardurile microSD, si prinde bine un upgrade de memorie… cei 10Mb se umple repede 🙁

  68. Observ ca majoritatea aveti impresia ca cei de la RCS&RDS ofera un serviciu gratuit, din care nu au mai nimic de castigat.
    E gresita afirmatia….castiga din minutul de interconectare….daca tu esti pe vodafone/orange si vrei sa suni un prieten care e pe rds …. ei castiga 7 centi pe minut.Chiar daca nu castiga la apelurile efectuate prea mult, castiga la cele primite.
    La fel si cu cosmote, aparent nu castigau prea mult , dar castiga din apelurile primite de pe alte retele.

  69. salutare la toata lumea….Si eu am rds si ma bucur de el….am primit si mobilul….si ma bucur de toate serviiile rds…am o prietena cu care am vb pe mobil ea in cj si eu in oradea si ne-am auzit foarte bine, mobil de rds.

  70. Mai a citit careva actul aditional care este inmanat odata cu telefonul???
    In acest act aditional spune clar ca nu este CADOU acest telefon ci este un BUN IN CUSTODIE… i.e. nu este al nostru … si ceva foarte interesant… daca ti -l fura cineva sau se strica sau pierzi cartela SIM trebuie sa despagubesti RCS&RDS!!! De asemeni daca nu se face trafic de telefonie mobila prin intermediul acestui telefon si SIM o perioada de 2 luni RCS&RDS are dreptul sa solicite abonatului telefonul inapoi…
    A citit careva mah conditiile din actul aditional??? mie una mi-au spus cei acre au venit sa mi -l dea ca este cadou si actul aditional e ceva de genu act de cedare – primire si nimik despre faptul ca este “IN CUSTODIE”!!!

  71. Eu cred ca asta este telefonie mobila pt. oradeni.SI cum spunea unul ca RDS-ul este mai tare la oferta k COSMOTE…….pai in cazul asta astept urmatoarea firma de telefonie ca poate astia imi platesc si intretinerea la bloc si poate ca urmatorii imi dau bani sa-mi iau si masina in leasing. Numai aberatii vb. numai copii pot vb asa ceva

  72. Astept cu mare interes ziua in care o sa fiu platit cu 0.8 centi/ min, sa le folosesc reteaua, iar la 100 min vb primesc gratis un telefon Nokia N95 si la 1000 min vb primesc actiuni in aceea retea de telefonie. Astept oferte. Primii 3 ofertanti primesc din partea mea logo-uri cu Bucurestiul noapte.

  73. am si eu o intrebare(de fapt mai multe…:))>Cum fac sa transfer date de pe un alt tel sau calc in tel meu digi.mobil(u120).Nu am primit cablu de date sau alte chestii dastea…:(

  74. dupa ce ca e moka…mai facetzi si nazuri!…unii dintre voi.
    daca nu va plac dc nu le datzi inapoi?
    stiti proverbul?…calul de dar nu se cauta la dintzi.

  75. Am primit si eu telefonul( in sfarsit si in Bucuresti),chiar aseara.E dragut,nu e f performant,dar sincer nici nu ma asteptam la cel mai bun telefon.Oricum pentru ceva gratis arata chiar bine. Meniu imi pare foarte asemanator cu cel de la sony ericsson.
    I-am intrebat pe cei de la rds daca este 100% al meu si mi-au raspuns ca este sub custodie,adica in momentul in care iti intrerupi abonamentul la ei,le returnezi telefonul.Ceea ce e ok si asa. Asa ar trebui sa faca toti operatorii de telefonie mobila.:P

  76. Deci in sfarsit si in Bucuresti 🙂
    Am primit si eu Huawei U120. Acuma dau jos si softul.
    Misto telefonul. Bravo RDS.

  77. aoleu expertilor… nu o sa dea faliment nimeni… cu preturile astea mici… si stiti de ce? poate ca ma insel dar e putin probabil! e telefonie digitala prin internet… si costurile sunt foarte slabute!lucrez in domeniul telecomunicatiilor si firma mea ofera telefonie ( ce-i drept fixa ) la preturi de rahat !! asa ca mai gura cu ” o sa dea faliment “

  78. cred ca la ora actuala este cea mai tare oferta posibila,am 2000 de minute in RDS,O SA FIE UN SUCCES PE PIATA ROMANEASCA.

  79. Pentru cei care au probleme cu bateria incercati sa dati o reserate la telefon. Din meniu mergeti la setari apoi la securitate si dai pe primul : resetare. O sa va ceara codul telefonului acesta e 0000 . Dupa cateva secunde telefonul se va resta la fel data&ora si probabil ultimele apeluri efectuate. Si pe mine ma tinea bateria 1 zi si dupa ce am facut resetarea ma tine 4-5 zile. Bafta

  80. Cei care nu-s multzumitzi de serv. digi.mobil ii rugam frumos sa paraseasca retzeaua cat mai repede posibil si sa nu mai comenteze.

  81. eu am doua tel u120s venite unul pe 1 dec si unul pe 24 dec 07 la doua abonamente . numai persoanele fizice primesc cate un telefon cele juridice nu inca … se gaseste driver pe usb modem 3g pe torente si cell phone manager e mai bun decat programul lui huawei …

  82. pot sa va mai spun si eu cv stiti de ce este aja de ieftin …? Dak nu ar reinvestii banii din profit ar trebui sa plateasca impozitul ji le este mai usor si mai profitabil sa reinvesteasca:P

  83. Mai au telefoane de dat ca nam primit inca?Eu am abonament la rds de internet telefonie si televiziune mai trebuie ceva inplusca sa primesc unul ?

  84. Forgive me 4 not writing in Romanian, I’m Belgian and just starting to learn the language.
    I got one of those RDS/RCS Huawei U120’s you’re talking about. Anybody knows how to enable the data connection (params/settings)?

    Merci,

    Eric

  85. A mai venit idea la cineva sa foloseasca acest telefon pentru conectare la internet a unui laptop prin dial-up la propriul calculator de acasa care si el este conectat la telefonul fix RDS?

    Ar functiona?

    Caci minute ai gratis in retea en-groe.

  86. Fratilor de vre-o saptamana se distribuie si in Resita!!!
    Merge bine si sunetul e beton, dar calitatea pozelor lasa de dorit.
    Oricum e tare oferta! Super preturi.
    Aveti numai grija sa nu-l pierdeti ca cica tre’ sa despagubiti RDS-ul cu 100 euro!

  87. Salutare, eu sunt din Galati, si am 2 zile de cind mi-am luat si eu tel de la RDS, si sunt chiar multumit, semnal in tot orasu, se aude chiar bine, si sa nu mai spunem de tarife

  88. salutare io am cablu de usb de la un motorola dar imi cere sa instalez in soft ca sa mearga ce fac ?’
    de unde il iau? poate sa mil dea cineva?

  89. are 5 MB memorie interna si un slot de minicard ce tine pana intr-un giga.
    Mufa pentru casti e oribila, cade jackul din ea.
    Sunetul in casti e cu zgomot de fond.
    Reportofonul inregistreaza doar de la cativa cm.
    In schimb poti citi documente word (doc dar NU rtf).
    Nu am idee cum as putea transforma mp3 in .arm care e extensia lui pentru redare sunet.
    Deocamdata atat am probat.
    Reteaua ieri cand a mers cand nu a mers. Ca de obocei, vorba lui Caragiale, RDS este cand extraordinar cand lipseste cu desavarsire…

  90. …apropo, ca sa va mearga softul trebuie sa puneti modemul FORTAT pe comX (com 4 la mine) pentru ca asa vrea softul.

  91. a fost o intrebare cu cartelele de digi mobil, daca merg in alte telefoane, raspunsul meu este ca da, orice tel ce suporta retele 3g ar trebui sa fie compatibil. eu unu am SE w880i si mi-a mers. aveam setat sa nu caute semnal de retea 3g pentru ca imi manca toata bateria. vedeti sa nu fi facut la fel cu telurile voastre si sa fie asta motivul pentru care nu ati putut folosi cartela in alt tip de tel decat cele de la rds.

    felicitari rdsului, cunoaste piata din romania … da-i romanaului tel gratis si minute cat incape si o sa uite si de preturi si de tot, o sa inceapa sa sune si in alte retele si bani tot n-or sa se piarda.

    iar legat de calitatea telefonului … care am primit si je unu, prefer sa scot cartela si sa o bag intr-un alt telefon 🙂

    chiar sunt curios daca se poate face abonament sau nuj ceva separat sa imi iau doar cartela, nu m-am interesat dar … o sa

  92. mai las-o moale cu entuziasmu’ ca-i o vrajeala de atras fraierii! Asa k tot in Ro-Mania traim. Asa firme, asa oameni, da e totu’ bine dupa unii, cik, ha ha, ha!!!

  93. Progresul are loc fiindca unii oameni indraznesc sa fie diferiti!!! ce-i si naspa asta de lozinca, frate? Nu-s ce dracu se intampla in tara asta, da’ unii cred k tot ce zboara se & mananca! Chiar astia de la RDS ne iau de prosti! Distribuie telefoane HUAWEI ??? fara cablu de date, microSD, cu abureala ca vorbim sute min gratis pana se usca gatu’ si hai cum se bucura rumanu nostru! tii carew-i treaba mosule, ala care le faci reclama la telefoanele astea NoName? De ele s’ai parte! Si dak tot suntem la capitolul de reklama MINCINOASA, hai sa fim seriosi, cat drku tine toata oferta sata de 2 lei (vechi)? Pai zic io asa, k pana atrage multi tronci care nu se prind, si cad in plasa! dupa aia e gata! Incepe sa fie nasol, si bine’nteles ca renunti! Cel putin eu nu folosesc asa ceva! Dak e vreunul multumit de kkalitatea TELEFONULUI, SA FIE IUBIT, doresc succes! Bye Bye!!! Enjoy the new 3G network: Digi.Mobil 3G??? :-(((

  94. cat au tarife bune, nu vad de ce sa nu fie folosit acest serviciu. cand o sa fie altii mai buni o sa lasam RDS-ul …cei care nu au inca telefonul sa nu isi mai dea cu parerea, sa astepte….

  95. Salut!!

    Nu stiti o alta locatie de download decat torrent pt softul pt telu HUAWEI U120S?? Va rog mult…Sau sa posteze cine il are pe un rapdishare ceva…

    Mersi.

  96. aseara am primit si eu unul,huawei u1220s, astazi o sa-i fac proba sa vad daca are acoperire.

  97. mai copii, eu sunt din slatina ( olt ) si am acoperire cu telefonul digi chiar si la tara la mine la 50 km distanta de oras. e super telefonul, va asigur eu!

  98. mah io nu stiu ce telefoan atzi primit voi cu camera de filmat si bluethoot ca a meu nare nici una nici alta.are numa reportofon.nici macar jocuri nu are.da nu ma intereseaza oricum ca asta il tzin numa asa ca miam luat amu un n70.noah ala da telefon frate.dak vretzi sa va luatzi un telefon n70 ii perfect

  99. sumo_sumo
    daca l-ai decodat rau ai facut…cand va trebui sa il dai inapoi si vor vedea cei de la RDS sa te duci pregatit cu 100 de coco la ei…daca il pierzi sau se deterioreaza din vina ta la fel se procedeaza…100 de coco la ei in visterie…cat despre ceilalti care dau mesaje cu activare de bluetooth…fratilor nu are nu va mai chinuiti aiurea…

  100. tare phone…dar vreau sa stiu de unde pot lua un driver pt usb pt telefon?????stitzi:X:X:X:Xspunertzimi si mie care stie pls my id is ra_coolboy2008\@yahoo.com sau e-mail

  101. am primit un telefon digimobil Huawei U1220s inainte aveam 600 minute in rds si 100 in romtelecom si 30 de minute in retelele mobile dar acum au taiat cele 30 minute catre mobil cica de ce am luat telefonul ala mobil.agentu cand a venit a zis ca nu se intampla nimic ca avem toate minutele dar operatorul ca sau taiat cele 30 minute.in ce tara traim

  102. telefoane fixe mai dau?
    Sunt abonata de 4 luni si inca mai astept telefonul fix pentru care mi-au tras cablu

  103. bhai ,e plin talciocul de telefoane date gratis la pensionari !am luat o sacosa de aparate cu 5 ron bucata !te faci pe ele ,mi-a cerut la pravalie 50 ron/ bucata sa le decodeze !le dau ,ca sa-mi scot banii ,cu 7 ron bucata !(mi-am decodat eu unul !)sunati-ma la 021 222 38 21 !suportati cheltuielile postei romane !cam 1 ron la greutate !totusi va recomand un aparat foto cu pelicula !e de cacao acest aparat !

  104. sal. m-am uitat si eu la ce s-a vorbit, si am niste comentarii. o sa le iau pe rand, cu citate:
    “Oradeanul” zice asa:
    1. “Aceasta nu este o insemnare platita, nu am luat mita ca “sa scriu de bine” – De ce inca de la inceput tii sa ne anunti ca nu ai “luat mita ca sa scrii de bine” te-a acuzat cineva, sau te simti?
    2. “Merg unele chestii, inca nush care e toata faza cu 3G, net inca nu pe el” – net inca nu? :)) daca o sa fie in cativa ani, mare noroc ar fi.
    3. “Flavia, te rog sa ne scutesti pe acest blog cu dezinformarea.” – de ce te sari asa repede sa “contrazici” chestiile care nu iti plac, si care nu “dau bine”? are dreptate. stocurile le-au avut mici. e drept, vin altele, dar la inceput, au fost mici. telefoane cu clapeta s-au dat doar la inceput, si doar in oradea. si in plus de asta, tu informezi? de ex, intrebase cineva cum e numarul. si tu… “da 07xx”. e na? serios? el se astepta la un “07 cat x”. – 0770

  105. radu zice asa:
    “nu merg inca toate chestiile 3g. se va da drumul in scurt timp” – merge cuiva 3G acum? cred ca nu. deci, cat de scurt e timpul?
    TheMasterR zice asa:
    “Oradea oferă cele mai ieftine È™i avantajoase servicii (de net)” – probabil. pt ca din oradea e actionarul majoritar. pt ca si telefoane cu clapeta s-au dat acolo. doar in oradea s-au dat cate 2. (din ce am auzit).
    DIGI+ zice asa:
    “Ori cum or fi astea de la RDS nici macar bunul simt de a prelungi contractele pe care le aveti cu cel putin 1 an de zile. GRATIS pt a putea vorbii cu cine dracu vreti si unde dracu vreti” – trecand peste greselile de gramatica… Digi ar trebui sa stie ca nu sunt gratis. ci in custodie. adica… daca patesc ceva, le platesti. si chiar vorbesti cu cine vrei si unde vrei? tu ai incercat sa vezi ce acoperire au?
    Haules baules zice asa:
    “Din cauza celor ca Flavia ne merge noua asa grozav! pe santandrei semnalul e mai bun ca la orange si voda” – si te duci mereu acolo ca sa suni pe cineva???

  106. Smigle zice asa:
    “am primit si eu modelul U120 si nu merge Bluetooth” – cele din oradea habar n-am, dar celelalte nu stiu sa aiba. poate de aia nici nu merge :d
    Florin zice:
    “si cum verifici cate minute ai ?” la momentul la care ai intrebat tu, nu se putea. acum nu stiu, dar serviciul pt verificarea minutelor nu exista. (ma refer, nu exista pt consultare. ca poate era in lucru…)
    Sotzu zice:
    “Am auzit ca in buCUResti datorita densitatii mari de oi serviciul RDS-Mobil nu va fi disponibil” – uite ca este disponibil, Prea Educatule Behaitor. (am vazut ca ai behait…)
    Nicku zice:
    “odata ce ma vad cu telefonul in mana arunc vodafone-ul de pe bloc. Nu au altii minute sa ma sune? nici o problema ii sun eu.” – da, asa e, ii suni tu. dar ai semnal cat sa suni pe cine vrei tu? eu zic sa nu urci pe bloc…

  107. Andrei zice:
    “iesi din Oras si poti spune pa semnalului Digi” – o fi incercat el. deci, Nicku, inca o data: o posibilitate e sa nu urci pe bloc…
    lore zice:
    “telefoane fixe mai dau? Sunt abonata de 4 luni si inca mai astept telefonul fix pentru care mi-au tras cablu” – …in contract nu scrie ca instalarea se face in 60 de zile? au trecut vreo 120 deci… . si cine stie cand or veni, nu?
    Dan zice:
    “Vreau sa cumpar si eu un huawei din asta de la digi. Stie cineva de unde?” – nu se vand la rds. se dau in custodie, pt abonati. modelul se gaseste si la vodafone.

    “Progresul are loc fiindca unii oameni indraznesc sa fie diferiti” – poate unii indraznesc si fie mai obiectivi… nu doar sa laude. si sa dea si niste explicatii.
    O zi buna, si sa aveti cu cine vorbi! 🙂

  108. bah l;a norocosii aia de la oradea leau dat telefon cu camera, la amaritii astia de noi de la braila na mai ajuns.neau dat tot un stift de huawei insa nu merge mp3 ci wav, si video de nici o culoare.am luat un card de memorie de 2 giga si leam transformat in wav si am facut drept un kkat,k mia umplut memoria cu 20 de melodii
    poze numai unele mergsi cind le pun k wallpaper imi apar in tile, nu in strech, bunisor telefon insa unde as putea gasi un software sau ceva sa vad videoclipurisau filmulete, va rog ajutatima cu o informatie pe [email protected] please

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading